…en oplevelse Isabella og familie vil mindes i lang tid.

Søde Isabella på 7 år, fik konstateret leukæmi da hun var blot 3 år.

Det betød, at den lille pige i meget lang tid ikke måtte komme i børnehave eller deltage i fritidsaktiviteter med andre jævnaldrende.

Isabella var og er en meget livlig pige, som elsker vand og vandrutsjebaner, så en tur til Lalandia var en stor drøm.

Vi fik booket en tur til Isabella, og nu har hun været af sted med familien – som har været søde at sende os denne mail og fotos:

Hej Make-A-Wish

I sidste weekend tog vi afsted til Lalandia, Isabellas store ønske, var at komme et sted hen, hvor der var mange store rutsjebaner og fart over feltet, men også tid til at lære, at blive bedre til at svømme og dykke.

Torsdag da vi kom derned, gik vi på restaurant for at spise vores aftensmad, og se på alle seværdighederne i Lalandia. Næste morgen, da badeland åbnede, stod vi klar til at komme ind i badelandet, som var helt fantastisk!!!

Som Isabella havde ønsket var der mange store rutchebaner der skulle afprøves. Bagefter blev der også tid til at øve sig i at blive mere dus med vandet og lære at svømme og dykke.

Hver morgen startede vi med at tage i badelandet og eftermiddagene/ aftenerne brugte vi på alt det andet Lalandia har at byde på bl.a. bowlede vi lørdag aften.

 

Tusind tak for, at gøre denne oplevelse muligt for Isabella, dette er en oplevelse som hun og os som familie vil tænke tilbage på som en fantastisk oplevelse vi har haft sammen alle 4.

 

Kære Isabella – hvor er vi glade for at læse, at du virkelig har hygget dig i Lalandia!

       

Del gerne dette indlæg