501st Legion og Rebel Legion

501st Legion og Rebel Legion er to non-profit klubber, stiftet i henholdsvis 1997 og 2000, med det formål at samle kostumeentusiaster over hele jorden, og give dem en sjov måde at nyde deres hobby på. På verdensplan har klubberne tilsammen mere end 12.000 medlemmer, og i Danmark er der på nuværende tidspunkt omkring 60 medlemmer, fordelt ud over hele landet – og flere kommer til løbende.

Ud over at deltage i forskellige Star Wars-relaterede events, tager 501st Legion og Rebel Legion også et socialt ansvar ved at samle penge ind til forskellige velgørende formål verden over. Legionerne har siden 1997 samlet mange millioner ind på verdensplan, som ubeskåret er blevet doneret til en række velgørende organisationer.

I Danmark banker hjertet for os i Make-A-Wish Ønskefonden, da vi deler de samme værdier – nemlig at give en helt speciel oplevelse til børn, som i dagligdagen kæmper med udfordringer, som ingen børn burde kæmpe med.

501st Legion og Rebel Legion udtaler: ”Udnævnelsen til ambassadører for Make-A-Wish Ønskefonden er en kæmpe ære, som vi i 501st Legion og Rebel Legion sætter stor pris på, og vi vil alle gøre vores ypperste for at leve op til vores fælles ansvar. Vi er glade for at kunne give en masse tilbage til dem, det hele handler om – nemlig børnene. Børn skal have lov til at drømme, og kan vi være med til at opfylde nogle af drømmene, så er det noget, vi alle i 501st Legion og Rebel Legion vil være utroligt stolte af”.

Del gerne dette indlæg