Ambassadører hos Make-A-Wish

Vores ambassadører tæller en række kendte danskere, som alle er med til at opfylde ønsker for vores ønskebørn og skabe opmærksomhed omkring vores arbejde. 

 Internationalt er blandt andre Michael Jordan, The Rock, Jude Law og mange flere ambassadører for Make-A-Wish.

Oliver Stanescu

Oliver er stand-up komiker og podcaster. Derudover bor han i København sin kæreste og søde hund Razz, som er opkaldt efter den legendariske MGP stjerne Razz. Oliver bruger det meste af sin tid på sit arbejde med stand-up. Standup startede faktisk som en hobby og et lille håb om, at det en dag skulle blive en levevej. Det er det i dag, hvilket er en stor drøm, der gik i opfyldelse

billede af Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen står bag profilen @andershemmingsen, der med sine 1,3 millioner følgere er en af de største danske profiler på Instagram. For Anders er det vigtigt at gøre en forskel for børn, der trænger til en pause fra deres sygdom: “Jeg er mega stolt af at være ambassadør for Make-A-Wish. Det handler om at sprede smil og håb til børn, der virkelig har brug for det. Når jeg ser deres ansigter lyse op af glæde, når deres ønsker går i opfyldelse, så ved jeg, at vi gør en forskel.”

Ida Praetorius

Ida Praetorius

 Ida Praetorius er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole. I 2010 blev hun ansat som aspirant ved Den Kongelige Danske Ballet og fik i samme sæson sit gennembrud som 17-årig som eleven i Flints “Enetime”. I december 2021 blev Praetorius ansat som solodanserinde ved Hamborg Balletten. Hun har haft mange bærende roller i utallige store værker og vundet mange priser og legater. Blandt andet har hun modtaget Dronning Ingrids Hæderslegat og er udnævnt som Ridder af Dannebrog.

Mette Graversgaard

Mette Laugesen Graversgaard

Mette er af Danmarks store håb på atletik scenen, hvor hun løber 100 meter hæk og har deltaget i flere semifinaler ved VM og EM. Udover at være atlet bruger Mette også tid på at studere molekylærbiologi. Mette har selv en ADHD-diagnose, hvilket sommetider kan gøre hverdagen mere besværlig for hende. Derfor brænder hun også for at hjælpe dem, der selv har udfordringer i livet, både de psykiske og de somatiske.

Lene Beier

Lene Beier

Lene Beier er en dansk TV-vært kendt fra TV2, hvor hun blandt andet har været vært på programmerne: Landmand søger kærlighed, Vi drukner i rod og Sommerdrømme. Lene er mor til to drenge og er uddannet folkeskolelærer, hvorfor børn og unges trivsel har en stor plads hos hende. Med støtte fra Lene kan vi skabe endnu flere og bedre ønskeopfyldelser for børn og unge med livstruende sygdomme, der gør en mærkbar forskel i de sygdomsramte familier.

Christian Erfurt

Christian Erfurt er serie iværksætter og selv tidligere Make–A–Wish modtager, da han som teenager var igennem to længere kræftbehandlinger. Til daglig erChristian CEO og co-founder af Be My Eyes, en app der hjælper blinde og svagtseende med visuel assistance via deres smartphone. Be My Eyes har gennem de sidste år vokset til verdens største globale netværk for blinde, med brugere i mere end 150 lande og 5,5 millioner frivillige tilknyttet. Christian er desuden medarrangører af “Alles Fornøjelse”, et velgørenhedsevent, der har indsamlet flere hundrede tusinde kroner til Make–A–Wish Danmark. Christian siger selv: “Det er en enormt stor ære være ambassadør for MAW. Jeg var selv midt i en lang hård kamp, da et opfyldt ønske fra Make–A–WishDanmark gav en mental halvleg for min familie og mig. Det er magisk at kunne skabe øjeblikke, hvor sygdommen ikke er altoverskyggende, og jeg vil gøre mit allerbedste at støtte den noble mission. Make–A–Wish vil altid stå mit hjerte nært, og jeg er evigt taknemmelig for den næstekærlighed, jeg oplevede for snart 20 år siden.

Niki Topgaard

Make-A-Wish Danmark er stolte af at kunne præsentere endnu en ambassadør, YouTuberen Niki Topgaard. Niki er fuldtids YouTuber, og lever af at lave sjove sketches og comedy. Han underholder både børn og voksne, med sine skøre ideer og flotte visuelle effekter. Niki er en af Danmarks mest sete YouTubere og udlever sin egen barndomsdrøm ved at kunne leve af det fuldtid i dag. Om rollen som ambassadør for Make-A-Wish Danmark siger Niki: “Jeg kan godt lide at komme ud og møde mine fans, ved meetups, eller på gaden. Det rører mig meget hvor stor indflydelse jeg har på andre mennesker, og hvor glade andre er for mit arbejde, og hvor godt humør det gør dem i. Ved at være ambassadør for Make-A-Wish Danmark, kan jeg være med til at glæde andre med at få deres største ønsker opfyldt og skabe noget glæde og lykke i en måske grå hverdag.”

Hans Lindberg

Make-A-Wish Danmark er meget stolte og beærede over at kunne præsentere en ny ambassadør, håndboldikonet Hans Lindberg. Hans Lindberg har i over 20 år forkælet os med sit talent på banen, og nu vil Hans fremover også benytte sine evner i arbejdet for Make-A-Wish Danmark og hjælpe med at opfylde drømme for børn med livstruende sygdomme og derved skabe håb, styrke og glæde. Om sin nye rolle siger Hans Lindberg; ”Som far til to små drenge, er det en ære at blive ambassadør for Make-A-Wish. At være med til at skabe muligheder for, at børn i Danmark med livstruende sygdomme kan få et ønske opfyldt, er så meningsfyldt midt i noget så uretfærdigt som det er, at børn er ramt af sygdom. Jeg ser frem til at være en del af det store frivillige arbejde, der forhåbentlig kan medføre både drømme, latter og eventyrlyst”. Hans Lindberg er en af vores bedst kendte spillere på det danske håndboldlandshold med mere end 260 kampe og 700 mål. Sammen med resten af håndboldherrerne er Hans EM-guldvinder og regerende verdensmester. Hans Lindberg debuterede på landsholdet i 2003, og har været mere eller mindre fast inventar i den danske trup siden. Hans Lindberg tog turen fra danske Team Helsinge til Viborg HK, hvorefter han startede sit tyske udlandseventyr, der har taget ham til HSV Hamburg og nu i Füchse Berlin.

Alexa Bruun Rasmussen

Alexa Bruun Rasmussen er kendt i erhvervslivet for sin og sin families mangeårige arbejde med kunst og antikviteter – et arbejde, som er skildret i DR’s dokumentar-serie “Auktionshuset”. Alexa har tidligere hjulpet Make-A-Wish Danmark med at skabe gode resultater – senest som auktionarius ved Galla Fundraiser-arrangementet i 2013, hvor Alexa havde en stor del af æren for det flotte resultat. Alexa vil som erhvervsambassadør blandt andet bidrage til Make-A-Wish Danmarks arbejde med fundraising for at rejse penge til at skabe håb, styrke og glæde for endnu flere børn med livstruende sygdomme. “Som forælder kan man jo ikke forestille sig noget værre, end at ens barn bliver ramt af alvorlig sygdom. Det vil derfor være en stor glæde for mig at kunne være med til at gøre en forskel for disse familier.Som ambassadør håber jeg at kunne bidrage til større opmærksomhed omkring fondens arbejde og rejse flere penge, således at endnu flere børn i fremtiden kan få opfyldt et ønske i en svær tid.”

Jimmy Bøjgaard

Jimmy afbrød engang en juniorkamp i amerikansk fodbold for på vegne af Make-A-Wish Danmark at opfylde en af spillernes ønsker. “Den episode er en af de mest rørende i mit liv. At se en, der har kæmpet lidt mere end mange af os andre, få et stort livsønske opfyldt, rørte mig dybt. Jeg er oprigtigt stolt over at få lov til at hjælpe, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige til alle sponsorer og øvrige bidragsydere, at jeres hjælp virkelig gør en stor forskel”, siger Jimmy Bøjgaard

Susanne Rugtved Rønnow

“Jeg er meget glad og rørt over at Make-A-Wish Danmark har bedt mig om at blive ambassadør. Jeg har selv de senere år haft livstruende sygdomme inde på livet og har erfaret, hvor hårdt det er at være tæt pårørende i sådanne situationer. Det værste jeg vil kunne forestille mig vil være, hvis et af mine børn var livstruende syg. Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan for at rejse så megen opmærksomhed og penge til Make-A-Wish Danmark, så vi er i stand til at opfylde så mange ønsker som muligt for alle de børn og deres familier, der har brug for os til give en glædelig oplevelse i en svær tid.”

Mikkel Salling Holmgaard

Make-A-Wish Danmark har udnævnt coach, foredragsholder mm. Mikkel Salling Holmgaard som ny ambassadør, og vi er glade for og stolte af, at Mikkel har takket ja til at blive foreningens nye ambassadør. Historien om Mikkel er historien om et ungt liv, der tog en voldsom drejning, om fighter-vilje og om at få det bedste ud af situationen. Som 19-årig blev Mikkel udsat for et voldeligt overfald, hvor et knivstik i halsen var tæt på at koste ham livet. Faktisk skulle Mikkel ikke kunne have overlevet det knivstik. Men det gjorde han. Med sin ukuelige fightervilje har Mikkel gjort det umulige og præsteret det, som mange eksperter har beskrevet som landets største succeshistorie inden for genoptræning og resocialisering. Alt sammen ud fra en målsætning om, at han aldrig vil se tilbage på sin ungdom og sige, at han kunne have gjort mere. Mikkel har en helt unik tankegang, et uforligneligt drive og en ukuelig fightervilje, som kun kan inspirere alle omkring ham, og denne fightervilje er vi glade for, Mikkel vil dele med Make-A-Wish Danmarks børn, som kæmper deres livs kamp i en svær periode.