Få opfyldt et ønske

Make-A-Wish opfylder ønsker for børn og unge med alvorlige sygdomme i Danmark. Udfyld formularen og fortæl os det højeste ønske.

Sådan ansøger du

For at søge om at få opfyldt et ønske, skal du udfylde formularen herunder og gerne samtidig indsende relevant dokumentation. Vi modtager ansøgninger for børn/unge, der er fyldt 3, men endnu ikke er fyldt 18 år, som lider af en livstruende sygdom.

Ønskeformular

Inden du udfylder formularen, vil vi gerne gøre opmærksom på, de syge børn og unges ønsker, vi vil forsøge at opfylde – og på den måde give dem en positiv oplevelse, der kan give håb, styrke og glæde.

Ved ansøgningen samtykker du/I som forældremyndighedsindehaver samtidig til, at vi behandler og opbevarer de indsendte persondata på jeres barn, så længe sagsbehandlingen pågår.

Såfremt ønsket opfyldes, opbevarer vi de indsendte dokumenter op til 1 år efter opfyldelsen. Herefter opbevares fødselsdato på barnet, indtil barnets fyldte 18 år. Dette sker for, at vi kan leve op til foreningens formålsparagraf, om at der kan opfyldes 1 ønske pr. barn.

Barnets fornavn og ønske vil blive påført års-listen over ”Opfyldte ønsker”. Denne liste indgår i ”Ønskemagasinet” og som materiale til fondsansøgninger.

Listen er yderligere frit tilgængelig på vores hjemmeside. Barnets navn, by og ønske vil endvidere forblive bevaret i vores database.

Vil du vide mere om dine rettigheder og vores databehandling, så kan du læse vores Persondatapolitik for Ønskebørn.

Vi har brug for en lægeerklæring for at kunne opfylde et barns/ungt menneskes ønske, men vi modtager ansøgninger uden at den er medsendt i første omgang. Modtager vi den først senere, afventer behandlingen af ønsket, at vi får den tilsendt. Vi kontakter altid barnets/den unges forældre eller værge og meddeler dem, at der er blevet ansøgt om et ønske på deres barns vegne.

Hos Make-A-Wish Danmark får vi rigtig mange henvendelser, og da alle i Make-A-Wish Danmark arbejder frivilligt og ulønnet, kan tingene tage lidt længere tid. Det håber vi, I har forståelse for.

Er det en hastesag, så skriv det gerne i ansøgningen. Vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde så mange ønsker som muligt, men vi kan ikke love, at alle kan få opfyldt et ønske.

Ansøg via brev eller en mail

Hvis du ikke ønsker at udfylde formularen, kan du skrive et brev eller sende en mail med din ansøgning.

Adresse
Make-A-Wish Danmark
Ringager 4 D, st.
2605 Brøndby
Danmark

E-mail
info@makeawish.dk

  • Barnets navn
  • Barnets alder
  • Gerne et foto af barnet
  • Sygdommens art
  • Lægeerklæring
  • Dit eget navn
  • Din egen relation til barnet
  • Din adresse, postnr. og by
  • Dit telefonnummer
 
Vedlæg gerne en kort beskrivelse af familien, evt. søskende, barnets fritidinteresser m.v.