AS Photography – Adam Sund – Fotograf og videofotograf

I mit daglige virke redder jeg ikke verden. Jeg er heller ikke en af de modige sjæle, der dokumenterer krig og elendighed i verdens brændpunkter. Men jeg havde helt personligt behov for at gøre noget for nogen, og derfor donerer jeg min tid og kompetencer til Make-A-Wish Ønskefonden.

Jeg kontaktede Make-A-Wish Ønskefonden og kom med et par konkrete forslag – og så var jeg i gang. Jeg fik mulighed for at filme to børns ønsker og har lavet billeder af et trejde.

Det kan ikke rigtig måles, når jeg ser et Ønskebarn klædt i sit stiveste Jamens Bond-outfit, stå begejstret i mit fotostudie, hvor vi skal lave billeder, som senere skal dekorere hans nye James Bond-værelse. Jeg var med til at gøre noget for et barn, der ikke har haft det nemt, og det kostede mig ikke andet end min tid.

Adam Sund
Fotograf og videofotograf – AS Photography

Del gerne dette indlæg

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk