…at kunne komme på cykeltur

Skønne Vigga på 4 år fik en hård start på livet.

Allerede blot 6 måneder gammel, var hun igennem den første operation, da hun havde en medfødt hjertefejl kaldet tricuspidal atresi.
Hun er indtil nu opereret 3 gange for denne, og fik efter den sidste operation en blodprop i hjernen og som resulterede i en hjerneskade og halvsidig lammelse.

Som om dette ikke var nok, fandt lægerne i 2019 en tumor i lungen.

 

Men Vigga er en meget livsglad pige, som elsker at komme ud i naturen. Hun har tidligere været på cykeltur i barnestol bagpå mors cykel – men er nu blevet alt for stor til at sidde i sådan én.

Så det var drømmen om en ladcykel – og fortsat at kunne komme på cykeltur, der stod højest på listen hos lille Vigga.

En dag i marts kom vores dygtige frivillige forbi hjemme hos Vigga med en ladcykel.

“Hun gør store øjne, da vi tropper op. Hun løber hen til ladcyklen, som står uden for og venter på hende. Begejstring er tydelig, og hun takker straks ja til en tur på ladet.” Fortæller Pia, som er en del af Ønsketeamet.

Vigga er MEGET glad, nu kan mor og Vigga komme omkring i hverdagen, og de kan sammen nyde en tur ud i naturen eller køre til bedste veninden, som Vigga holder så meget af.

Da de frivillige gør klar til at forlade familien, er Vigga klar til en køretur mere, så både Vigga og mor får overtøjet på og Vigga spæner ud til ladcyklen, som venter foran huset.

 

Kære Vigga, vi håber at du må få mange dejlige ture i din nye ladcykel.

Del gerne dette indlæg