Bliv medlem

Hvorfor blive medlem?

Børn, der er ramt af en livstruende sygdom og deres familier har brug for positive oplevelser. Make-A-Wish Ønskefonden er med til at skabe håb, styrke og glæde hos det syge barn og dets familie ved at give barnet mulighed for at få opfyldt et ønske eller en drøm, som forældrene ikke selv magter.

Klare medicinske kriterier skal være opfyldt, før vi kan hjælpe. Men når det er på plads, opfylder vi børnenes ønsker i den rækkefølge, vi har modtaget dem. Dette forudsætter naturligvis, at vi har pengene, og her kommer du ind i billedet.

Rundt om i Danmark venter mange syge børn på at høre fra os, og dit bidrag vil skabe lykke hos et barn, der virkelig har brug for det.

Hvert år indsamler vi midler til at opfylde disse børns højeste ønske. Det kan f.eks. være udstyr til deres værelse eller sygestue, hvor mange må tilbringe lang tid på grund af deres sygdom. Vi har også været ude med et dukkehus, en violin, en gokart, en scooter, et legetøjstog og sågar med en hund.

Vi har formidlet møder mellem børn, sportsstjerner og andre kendte, arrangerede oplevelser som “en dag som brandmand” og sendt familier til både Disneyland, Legoland, Lalandia, på bondegårdsferie, i Zoologisk Have eller i sommerhus.

Hvad koster det?

For kr. 300,- om året er du medlem og er med til at opfylde ønsker for børn og unge med en alvorlig sygdom af livstruende karakter. Du kan melde dig ind online ved at klikke på nedenstående knap.

Er du studerende eller pensionist, kan du blive medlem til en reduceret pris på kr. 200,- årligt. Send i stedet en mail til info@makeawish.dk