Christian Erfurt

Christian Erfurt er serie iværksætter og selv tidligere MakeAWish modtager, da han som teenager var igennem to længere kræftbehandlinger. Til daglig erChristian CEO og co-founder af Be My Eyes, en app der hjælper blinde og svagtseende med visuel assistance via deres smartphone. Be My Eyes har gennem de sidste år vokset til verdens største globale netværk for blinde, med brugere i mere end 150 lande og 5,5 millioner frivillige tilknyttet.
Christian er desuden medarrangører af “Alles Fornøjelse”, et velgørenhedsevent, der har indsamlet flere hundrede tusinde kroner til MakeAWish Danmark.
Christian siger selv: “Det er en enormt stor ære være ambassadør for MAW. Jeg var selv midt i en lang hård kamp, da et opfyldt ønske fra MakeAWishDanmark gav en mental halvleg for min familie og mig. Det er magisk at kunne skabe øjeblikke, hvor sygdommen ikke er altoverskyggende, og jeg vil gøre mit allerbedste at støtte den noble mission. MakeAWish vil altid stå mit hjerte nært, og jeg er evigt taknemmelig for den næstekærlighed, jeg oplevede for snart 20 år siden.

Del gerne dette indlæg