Christian Rasmussen

Make-A- Wish Danmark er utrolig glade og taknemmelige over, at en af dansk motorsports helt store unge talenter Christian Rasmussen har valgt at støtte Make-A-Wish Danmark og Ønskebørnene ved at blive en del af vores fantastiske ambassadørkorps.

Christian siger selv om sin nye rolle:

“Når jeg vågner om morgenen på en løbsdag, så kildrer det dejligt i maven. Jeg ved, at jeg om lidt skal i gang med det, jeg elsker allermest, nemlig at køre racerbil. Jeg lever min drøm, og selvom det er hårdt arbejde, så er hver dag også fantastisk. Da jeg første gang hørte om Make-A-Wish organisationen, tænkte jeg, at det var en fantastisk organisation. Tænk at kunne være med til at give børn, der er ramt hårdt af livets mørke side, en mulighed for at få opfyldt deres største ønske – det varmede. Da jeg så blev spurgt, om jeg ville være ambassadør, blev jeg meget beæret og takkede ja, uden tøven. Inden mit første løb satte jeg logoerne fra Make-A-Wish på min USF2000 racer, og det var en dejlig følelse. Nu kunne folk se, at jeg var en del af denne fantastiske organisation”.

Del gerne dette indlæg