Dag 5 – Ung træder til for ung 2021

Update dag 5: Hviledag i Hvide Sande og 0 km

Ca. 450 kms cykling med udfordrende bakker og strid modvind kan godt mærkes i ryg, ben og bagdel. Derfor var denne hviledag tiltrængt for vores ryttere (og de voksne).

Og sikke en luksus at få lov at sove helt til kl 09.00 og slet ingen pakke- eller rengøringstjanser. Jubiii

Til gengæld havde vi i samarbejde med John fra Ringkøbing-Skjern Ungdomsskole arrangeret 3 timers vandsports-aktiviteter til stor glæde for de unge. Først var der grundig instruktion og så blev der ellers i den grad padlet, sejlet og grinet – både i og ovenpå vandet.

En god håndfuld af de unge kastede efterfølgende deres kærlighed på den nærliggende kabelbane og prøvede kræfter med den. Det ER svært i starten skulle jeg hilse at sige – og alle måtte en eller flere ture i baljen blå, inden det lykkedes at finde balancen og komme stående igennem banen. Men en ønskerytter kan hvad man vil.

Resten af eftermiddagen er blevet brugt på langs med kortspil, bold og hygge lige indtil kl 17.15, hvor vi i samlet flok travede ned til Nordsø Fisk – Hv. Sande -> Vi elsker FISK, som havde været så venlige at sponsere Fish & Chips og kolde drikke

Dagens Peter Pedal gik til Christian Aune, som lige skulle tjekke, hvor hårdt et skilt egentlig kunne ramme sidespejlet i den blå bus… Dagens Michael Mørkøv blev uddelt til Lucas for at være modig nok til at sige fra over for vandsporten, men samtidig være en god kammerat og blive hos de andre i vandkanten.

Aftenen her går med pakning, cykelvask, hygge og en omgang aftenbadning i Vesterhavet – og en selvfølgelig lækkerier i form af kage og dessert Som ønskerytter er det vigtigt at få fyldt depoterne godt op

Del gerne dette indlæg