Et sidste ønske…

Søde Vega på 4 år har gennem det sidste år kæmpet mod en uhelbredelig kræftsygdom.
Vi hørte første gang om Vega i maj 2021, med den besked, at Vega desværre ikke havde meget tid tilbage på denne Jord, og det skulle gå stærkt med at opfylde Vegas ønske.
Vega var helt pjattet med alt, der har med Disney filmen ”Frost” at gøre. Hendes store drøm var at få et rigtigt Frost dukkehus, så hun kunne lege med Elsa, Anna og Oluf og de andre skønne figurer lige så meget, hun overhovedet orkede.
En solrig dag i slutningen af juni fik Vega sit drømmedukkehus og lidt ekstra. En ”Anna” pude og en ”Elsa” dukke til at putte med, når hun blev træt. Vega nåede at lege med dem i en måned, inden hun tabte kampen, og sygdommen satte en ende for hendes alt for korte liv.
Vores frivillige fortalte bagefter:
“Da Vega fik en lille pakke med dukker og bamser fra ”Frost” forsvandt genertheden som dug for solen, og hun lyste op med en utrolig glæde i sit ansigt. Og da det kæmpe Frost dukkehus blev pakket ud, var der ligefrem jubelscener.”
Derudover var vi så heldige, at sangeren Maria Lucia og hendes 2 venner fra MusikBeRiget, Mads og Lisbeth, gerne ville gøre dagen ekstra speciel for Vega. De gav hende og hele familien den skønneste lille intimkoncert med sange fra Frost. (Maria Lucia lægger stemme til Elsa i den danske version af filmen Frost)
Vegas forældre skrev til os bagefter:
”Vi og Vega havde den dejligste dag, som gav os de skønneste minder, vi altid vil huske tilbage på med glæde på trods af de barske vilkår. Tusind tak for alt, hvad I gjorde for os og vores familie! ”
Hvil i fred søde smukke Vega!
Tusind tak til Maria Lucia, Mads og Lisbeth for at gøre dagen endnu mere magisk for Vega.
Tak til Michael fra Cirkus is for at donere is til hele familien.
Del gerne dette indlæg