For virksomheder​

Samarbejder med erhvervslivet er en uundværlig del af Make-A-Wish Danmarks arbejde med at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme i Danmark.

Indgå et samarbejde med Make-A-Wish

Der er mange virksomheder, der allerede har valgt at samarbejde med Make-A-Wish Danmark. De fleste sympatiserer helt naturligt med vores mission, og som virksomhed kan det ydermere være en investering i image, når både forbrugere og medarbejdere bakker op om virksomheder, der udviser social ansvarlighed (CSR). Når virksomheder arbejder aktivt med Cause Related Marketing (markedsføring hvor virksomheden samarbejder med en velgørende organisation) har det en stor betydning for opfattelse af virksomheden og de produkter eller ydelser, som sælges.

Make-A-Wish Danmark lægger vægt på, at et samarbejde er til fordel for begge parter. Ligeledes er det essentielt, at de virksomheder, som vi samarbejder med, deler vores værdier:

  • Håb, styrke og glæde
  • Omsorg, ærlighed, respekt og optimisme
  • Professionalisme, integritet, seriøsitet

Ved et samarbejde med Make-A-Wish Danmark kan din virksomhed være med til at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme. Det er livsbekræftende og spreder glæde, og det gør en kæmpe forskel for det syge barn og dets familie. I er med til at tage et aktivt socialt ansvar samtidig med, at I udviser det gode eksempel over for medarbejdere, investorer, kunder og leverandører.

Vi laver en individuel aftale, der passer nøjagtigt til din virksomhed, og som kan medvirke til at styrke jeres brand og salg.

Ønsker du at støtte vores arbejde for alvorligt syge børn eller at indgå i et strategisk samarbejde, kan du kontakte commercial manager Susanne Jönsson på susanne1@makeawish.dk eller tlf 42522417 .

 

Vælg en form for støtte, der passer til jeres virksomhed

Der er mange måder, hvorpå din virksomhed kan hjælpe børn med livstruende sygdomme i Danmark, hvor I samtidig får mulighed for fælles eksponering og kampagne- og produktsamarbejde.

Vi etablerer til tider samarbejder med virksomheder, hvor vores fælles fortælling og indsats skaber overskud på produkter til fordel for børn med livstruende sygdomme.  En fælles fortælling er en alternativ måde at møde kunderne på – og det skaber en værdi, som man ikke kan skabe alene.

Din virksomhed kan f.eks. sælge produkter sammen med os eller lave fælles co-brandede kampagner, der sætter fokus på din virksomhed og Make-A-Wish Danmark.

Ofte er der en styrke i at kombinere flere aktiviteter i samarbejdet, hvor vi kan fokusere på dine medarbejdere, lave events oa. Mulighederne er mange. Når man bliver samarbejdspartner med Make-A-Wish Danmark, udformer vi sammen en plan ud fra de ønsker og krav, I har til et samarbejde med os.

Eksempler på samarbejdsformer:

Salg af jeres egne produkter
Ved salg af udvalgte, egne produkter tilfalder der en %-del/kroner til Make-A-Wish Danmark.

Salg af særlige produkter
Din virksomhed producerer et eller flere særlige produkter, som sælges til fordel for Make-A-Wish Danmark.

Salg af dit produkt med Make-A-Wish logo
Din virksomhed producerer et produkt i en kampagneperiode eller som fast bestanddel, hvor en fast andel af salget tilfalder Make-A-Wish Danmark.

Kampagnesamarbejde
Der tilrettelægges en kampagne i samarbejde med Make-A-Wish Danmark.

Donationsknap på din virksomheds hjemmeside
Mulighed for at samle ind blandt medarbejdere, kunder, leverandører m.f. via intranet og website.

Indsamling i virksomheden
Din virksomhed iværksætter en indsamling til Make-A-Wish Danmark blandt medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Auktion
Din virksomhed bortauktionerer produkter, kunst, ydelser m.m. til fordel for Make-A-Wish Danmark.

Naturalier
Din virksomhed donerer en mængde produkter til Make-A-Wish Danmark, som vi kan anvende f.eks. til uddeling blandt ventende ønskebørn, til salg i vores webshop o.a.

Pro-bono ydelser
Din virksomhed donerer jeres tid og/eller serviceydelser til Make-A-Wish Danmark. På denne måde minimerer vi vores administrative omkostninger. Det kan eksempelvis være trykning, grafisk arbejde, telefonabonnementer, lokaler, annoncering eller andet.

Kontakt kontoret via mail på info@makeawish.dk eller tlf. 86369331, hvis du har spørgsmål.