Handelsbetingelser / Vilkår

Kontrollér din tilmelding
Kontrollér at alle oplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mail adresse, som bliver brugt til at modtage bekræftelse/e-mail kvittering, er korrekt.

Arrangør
Make-A-Wish DAnmark
Stamholmen 110
2650 Hvidovre
Danmark
Tlf.: +45 8636 3331
CVR. Nr.: 26 96 09 59
E-mail: info@makeawish.dk
www.makeawish.dk

Billetsalg
Billetsalget foregår via www.billetsalg.dk og følger billetsalg.dk handelsbetingelser.

Fortrydelse og tilbagebetaling
Der er ingen fortrydelsesret. Tilmeldingen er bindende, når betalingen er foretaget.

Løbsarrangementer falder ind under rekreative fritidsaktiviteter og er derfor i følge forbrugeraftaleloven ikke underlagt fortrydelsesret. Make-A-Wish Danmark foretager derfor ikke tilbagebetaling af indbetalte startgebyrer.

Når du først er tilmeldt, kan det betalte beløb altså ikke refunderes.

Aflysning
I tilfælde af aflysning pga. force majeure eller andre omstændigheder, som arrangøren ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Kvitteringsmail
Modtager du ikke din kvitteringsmail, så kig i din mappe med reklamepost – måske er mailen endt der. Er du i tvivl om din tilmelding er registreret, så tjek din konto hos Billetto. Når du er logget ind, kan du se alle dine købte billetter. Er du fortsat i tvivl, så kontakt os.

Sortbørshandel
Sortbørshandel er ulovlig i Danmark og vil blive retsforfulgt. Salg af startnumre til overpriser anses som sortbørshandel.

Deltagelse
Deltagere under 18 år bekræfter med sin tilmelding, at forældre eller værge har givet sin accept til den mindreåriges deltagelse i Ønskeløbet.

Forbehold for fejl og mangler

Make-A-Wish Danmark tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Ruten og programmet præsenteret på hjemmesiden bliver opdateret løbende.

Ansvar
Ved online tilmelding bekræftes at deltagelse i Ønskeløbet sker på eget ansvar. Ved accept af tilmeldingen erklærer man sig sund og rask og accepterer, at arrangøren ikke kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet og som ikke kan tilskrives arrangørens forhold.

Ophavsret
Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at fotos, filmoptagelser, interviews og lign. hvori de optræder i forbindelse med Ønskeløbet, efterfølgende frit kan benyttes af Make-A-Wish Danmark.

Kundeservice – kontakt os
Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os.