Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger og kontakt

Make-A-Wish Danmark
Ringager 4 D. st. 
2605 Brøndby
Danmark
CVR: 26 96 09 59
Telefon: 8636 3331

Kontoret har telefontid fra mandag – torsdag kl. 9 – kl. 13. Vi har dog i perioder meget travlt, derfor kan det være, du får fat i vores telefonsvarer. Indtal en besked med dit navn og nummer, og vi vender tilbage.

Du kan også kontakte os pr mail: info@makeawish.dk

Bestilling af varen
Når du bestiller en vare, sender vi en ordrebekræftelse til dig (køberen). Pengene bliver først trukket på dit betalingskort, når varen er afsendt fra Make-A-Wish Danmark.

Levering
Alle bestillinger leveres med postnord og varerne sendes normalt inden for 1-5 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske indenfor ca. 10 dage fra ordren er modtaget. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler, hvilket betyder at man f.eks. kan få varen ombyttet eller pengene tilbage – afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen. Hvis varen er behæftet med en mangel, er køberen berettiget til at kræve omlevering. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget samt at omlevering ikke er umulig eller vil medføre urimelige omkostninger for foreningen. Køberen skal reklamere inden rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reklamerer køberen inden to måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Det er købers pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis køber opdager en fejl, skal køber henvende sig til info@makeawish.dk

Returnering af varen kan ske til følgende adresse
Make-A-Wish Danmark
Stamholmen 110
2650 Hvidovre

Fortrydelsesret
Make-A-Wish Danmark yder 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor køberen modtager varen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal køberen senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@makeawish.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Køberen har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for emballage. Køberen skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 

Varen kan sendes retur til
Make-A-Wish Danmark
Stamholmen 110
2650 Hvidovre
Danmark

Ved returnering af en vare bedes følgende oplysninger vedlagt: Følgeseddel, eller oplysning om fakturanummer/ordrenummer samt navn og adresse.

Ekspeditionsgebyr
Ekspeditionsgebyr udgør kr. 30,00 incl. moms.

Betaling
På vores webshop er der mulighed for at betale med Dankort/VISA-Dankort, MobilePay samt internationale kreditkort.

Alle beløb er i DKK. og er inkl. moms.

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på tlf. 8636 3331 eller pr. mail på info@makeawish.dk

Klager kan også sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Mail: cfk@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. (Link: http://ec.europa.eu/odr)

Ændring i handelsbetingelser
Make-A-Wish Danmark kan til enhver tid ændre de gældende handelsbetingelser.

Lov og værneting
Hver tvist mellem parterne er undergivet dansk ret og skal anlægges ved en dansk domstol.

For at kunne modtage betalinger via kort og andre online betalingsservices skal webshoppen have en indløsningsaftale med enten Nets, Epay eller lignende. Der stilles forskellige krav til webshop afhængigt af hvilken betalingsservice der vælges.