Hans Lindberg

Make-A-Wish Danmark er meget stolte og beærede over at kunne præsentere en ny ambassadør, håndboldikonet Hans Lindberg.
Hans Lindberg har i over 20 år forkælet os med sit talent på banen, og nu vil Hans fremover også benytte sine evner i arbejdet for Make-A-Wish Danmark og hjælpe med at opfylde drømme for børn med livstruende sygdomme og derved skabe håb, styrke og glæde.

Om sin nye rolle siger Hans Lindberg; ”Som far til to små drenge, er det en ære at blive ambassadør for Make-A-Wish. At være med til at skabe muligheder for, at børn i Danmark med livstruende sygdomme kan få et ønske opfyldt, er så meningsfyldt midt i noget så uretfærdigt som det er, at børn er ramt af sygdom. Jeg ser frem til at være en del af det store frivillige arbejde, der forhåbentlig kan medføre både drømme, latter og eventyrlyst”.

Hans Lindberg er en af vores bedst kendte spillere på det danske håndboldlandshold med mere end 260 kampe og 700 mål. Sammen med resten af håndboldherrerne er Hans EM-guldvinder og regerende verdensmester. Hans Lindberg debuterede på landsholdet i 2003, og har været mere eller mindre fast inventar i den danske trup siden. Hans Lindberg tog turen fra danske Team Helsinge til Viborg HK, hvorefter han startede sit tyske udlandseventyr, der har taget ham til HSV Hamburg og nu i Füchse Berlin.

Del gerne dette indlæg