Jeg er så taknemmelig for, at I valgte at opfylde mit ønske,….

 

“Tak er kun et fattigt ord.

Jeg er så taknemmelig for, at I valgte at opfylde mit ønske, at jeg mangler ord til at beskrive det. Det er et ønske jeg aldrig ville have mulighed for at opfylde selv, og gaven giver mig evnen til at skabe fysiske 3D ting som ellers ikke ville være mulige for mig, når mine hænder ikke fungerer optimalt. Gaven giver mig mulighed for at udvikle min kunnen indenfor 3D print, samt at kunne skabe ting der vil gøre min hverdag nemmere for mig. Jeg har allerede lavet en holder til min respiratorslange. Det næste projekt jeg vil begive mig i gang med, er en kortholder, så jeg kan spille kortspil med min familie, uden at nogen skal holde mine kort for mig!! Dette projekt vil øge min selvstændighed og den forøgelse kan jeg ikke takke Make-A-Wish Danmark nok for!!

Jeg glæder mig til fortsat at kunne skabe mine egne 3D ting, næsten selv, og opdage endnu mere af verden indenfor 3D print.

Igen: Tak er kun et fattigt ord! Og jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne takke jer nok.

 

Tak!! Kærlig hilsen Kristine”

 

Sådan skrev Kristine til os kort tid efter drømmen om en 3D printer blev opfyldt.

 

Kære Kristine – stort tillykke med din 3D printer! Vi er glade for at den og dine fantastiske kreative vil kunne hjælpe dig i fremtiden og lette hverdagen for dig.

Læs mere om Kristine her

https://sn.dk/Koege/Oenskegaven-vakte-stor-glaede/artikel/1461904

            

Del gerne dette indlæg

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk