Julius drømmer om at komme ud i haven….

Men Julius, på 7 år, sidder grundet sin sygdom i kørestol og da der var mange niveauforskelle i familiens have, og flere steder græs som Julius ikke altid kan køre på, var drømmen helt specifikt en sansesti i haven.
Julius elsker at lege med sand og vand, lave lyde med sten og kogler, sidde ved bålet🔥🍿 og hygge med familien samt at sidde på trampolinen mens andre hopper stille på den.
Det er med årene blevet sværere og sværere for Julius´ forældre at få ham op på trampolinen, så den skulle graves ned i samme omgang som haven fik en overhaling.
Julius har spændt fulgt arbejdet inde fra stuen da Buus Anlægsgartner var forbi med bl.a. minigraver og motorbør og fik lagt den nødvendige belægning, sat pergola op og gravet trampolinen ned.
Herefter kunne vores fantastiske venner❤️ fra HILTI samt vores frivillige Inga og Dorthe lægge sidste hånd på projektet, nemlig at få sat sanseposter op.
Blomster, elefantgræs og krydderurter til syn, hørelse og duft – bålplads til at varme sig og lave popcorn – vand og sandbord til at føle – spande, sten og kogler til at føle og høre – vindspil og skibsklokke til hørelse.
Julius lider af den alvorlige sygdom Neuronal ceroid-lipofuscinois type 2.
Frem til Julius var 3 år, var han frisk dreng med masser af energi, som elskede at lege udenfor, spille fodbold og køre på løbecykel.
Sygdommen gør, at Julius mister sine motoriske færdigheder og sanser. Julius kan ikke længere gå men har stadig sine sanser i behold
En stor tak til Buus Anlægsgartner A/S
Hjertelig tak til Hilti, som endnu gang hjalp os med at opfylde en skøn drøm
En kæmpe tak til vores GULDpartner Fundamental Fondsmæglerselskab A/S, der har adopteret Julius´ ønske ✨✨
      
      
Del gerne dette indlæg