Mikkel Salling Holmgaard

Make-A-Wish Danmark har udnævnt coach, foredragsholder mm. Mikkel Salling Holmgaard som ny ambassadør, og vi er glade for og stolte af, at Mikkel har takket ja til at blive foreningens nye ambassadør.

Historien om Mikkel er historien om et ungt liv, der tog en voldsom drejning, om fighter-vilje og om at få det bedste ud af situationen. Som 19-årig blev Mikkel udsat for et voldeligt overfald, hvor et knivstik i halsen var tæt på at koste ham livet. Faktisk skulle Mikkel ikke kunne have overlevet det knivstik. Men det gjorde han.

Med sin ukuelige fightervilje har Mikkel gjort det umulige og præsteret det, som mange eksperter har beskrevet som landets største succeshistorie inden for genoptræning og resocialisering. Alt sammen ud fra en målsætning om, at han aldrig vil se tilbage på sin ungdom og sige, at han kunne have gjort mere.

Mikkel har en helt unik tankegang, et uforligneligt drive og en ukuelig fightervilje, som kun kan inspirere alle omkring ham, og denne fightervilje er vi glade for, Mikkel vil dele med Make-A-Wish Danmarks børn, som kæmper deres livs kamp i en svær periode.

Del gerne dette indlæg