Min allerbedste ferie…..

Sådan omtaler Gry den ferie hun netop har haft ved Skallerup Klit.
Gry har været af sted med familien og vi har fået denne søde hilsen og skønne fotos :
“Kære Make-A-Wish
Jeg ønskede mig en ferietur til skallerup seaside ressort fordi det er mit yndlings sted i hele verden og fordi det på en måde var lidt forbudt imens leukæmien drillede!
Vi ankom til centeret og kørte mod vores hus, først blev jeg lidt sur fordi vi kørte længere og længere væk fra legeland. Men det var kun lige indtil jeg så at mit sommerhus lå helt nede ved stranden. Mig og min lillebror hoppede ned fra klitterne af glæde.
Det bedste ved ikke at være syg mere er, at jeg må bade og bade alt det jeg vil. Hver eneste dag har jeg badet i svømmehallen og nogle dage hoppede jeg også i det store hav. Jeg lærte næsten min lillebror at svømme, jeg tror snart han kan svømme uden armvinger ligesom mig.
I kan tro jeg har haft travlt med alle mine yndlingsting. Jeg har spillet skum-tennis, reddet på heste, leget i legeland og på den store legeplads, lavet bolcher, malet på sten, lavet rullinger, spillet bowling, og været på restaurant.
Jeg elsker når min mormor og morfar er med på ferie, så kan jeg vinde over min morfar i spil og fodre dyr på dyregården med mormor. “
Kære Gry – 1000 tak for din fine hilsen og de dejlige fotos.
               
            
Del gerne dette indlæg

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk