Min prinsesse drøm

Skønne Karoline ❤️ på 6 år lider af en sjælden sygdom og har brug for respirator i næsten alle døgnets timer. Men det påvirker ikke Karolines livsglæde og selvopfattelse ?
Karoline er og bliver en prinsesse? – faktisk så meget, at når hun til hverdag selv vælger tøj, er det kun! prinsessekjolerne, der dur ?

Derfor kom det ikke som nogen overraskelse for vores dygtige frivillige Joan og Cathrine, at Karoline ønskede sig at være prinsesse for en dag.

Det var præcis det ønske, der blev opfyldt i efteråret 2017 for skønne Karoline –
en dag på Hvidkilde Gods, med mad og drikke en prinsesse værdig, en flot frisure, make-up ???og prinsessekjoler i lange baner – og sidst men ikke mindst et fotoshoot i godsets store sal ???? Da dagen var ved at være slut var der endnu en overraskelse til Karoline; kjolen var designet til hende personligt – til evig arv og eje.

Se alle de dejlige billede her:

Kæmpestor tak ?? til Min prinsesse drøm og til Fotograf Maria Pries, for al jeres arbejde og de mange timer I har lagt i at opfylde Karolines prinsessedrøm

Del gerne vores opslag – så vi kan opfylde ønsker for endnu flere børn med en livstruende sygdom.

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Min Prinsessedrøm – Foto Maria Pries

 

Del gerne dette indlæg

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk