Minibondegård og leg i haven…

Skønne Anton på 8 år fik konstateret højrisiko neuroblastom da han var 6 år. Anton har været igennem en meget hård og lang behandling (kemo, operation, højdosis kemo med reinfusion af egne celler, stråleterapi og immunterapi).

Anton har haft mange bivirkninger, har fået fjernet en nyre, har ligget på en særlig isolationsstue i mere end 5 uger, hvor han ikke måtte forlade stuen. Han har haft septisk chok og har en stor del af behandlingsforløbet haft det så dårligt, at han ikke har kunnet lege eller have besøg af venner.

Især isolation og manglende kræfter til at lege med venner var ganske hårdt for en dreng som Anton, der en fyr med masser af energi og mod på livet.

Da vores fantastiske frivillige Nina og Søren (virtuelt) mødte Anton første gang i februar 2021, havde Anton en helt speciel drøm – at have sine egne høns og kaniner. Anton interesserer sig nemlig meget for dyr og natur. Som mange andre på 8 år, er Anton også glad for at lege og klatre i træer, så hvis nu man kunne få en træhytte i familiens æbletræ ville det være helt fantastisk.

Derfor var det selvfølgelig drømmen om ”minibondegård med plads til leg” der skulle opfyldes for Anton.

For nylig kunne Anton derfor hjælpe med til at samle hønse- og kaninhuse samt legehus.

 

”Anton kunne næsten ikke være i sig selv af spænding da dagen startede. Han var en flittig hjælper da tingene skulle samles og blev virkelig overrasket over, at der med det samme var både høns og en kanin til ham.” fortæller de frivillige efter den lange arbejdsdag, som strakte sig fra tidlig morgen til henad aftentimerne.

 

Stor tak til Tømrer- og snedkermester Børge Nielsen og til Ziegler byg, som deltog hele dagen og var en uvurderlig hjælp.

Også en stor tak til Davidsen for hjælpen med at finde de helt rigtige kanin- og hønsehuse, så vi sammen kunne opfylde Antons drøm.

     

     

    

     

Del gerne dette indlæg