New York var præcis som Emma havde drømt om

I begyndelsen af marts fik du historien om Emma. Hun blev overrasket med nyheden om, at hun skulle på sin drømmerejse til New York. Nu er hun hjemme igen, og vi har fået en masse dejlige billeder og denne fine hilsen fra hende:

Kære Make-A-Wish

Mange tak for en fantastisk tur. Denne rejse gik ud over alle forventninger. Det har været så spændende at opleve noget, som jeg har drømt om hele mit liv. New York er en stor og interessant by. Vi fik oplevet mange af mine største ønsker som: Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden, Empire State Building, High way, Times Square, Central Park og mange flere. Jeg oplevede også de mange gader, hvor de fleste af mine yndlings film var filmet. Udover dette var der også tid til shopping.

For bare et år siden var jeg to måneder i isolation på Rigshospitalet, hvor jeg fik min knoglemarvstransplantation. Det meste af min tid brugte jeg på at samle et stort puslespil med 1000 brikker. Det skulle forstille Brooklyn Bridge og New York som lyste op i baggrunden. Jeg var så fascineret af billedet og håbede på, at jeg en dag kunne gå en tur over broen. Et år efter stod jeg der. Jeg havde aldrig troet, at min drøm kunne gå i opfyldelse bare et år efter. Meget kan ske på et år og man skal aldrig opgive sine drømme. Det kan jo være, at de går i opfyldelse 😉

Tusind tak for din fine hilsen, Emma <3 Vi er glade for, at vi kunne opfylde dit største ønske.

 

Del gerne dette indlæg

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk