Nu kan Karl både slappe af eller have en fest……

Her er skønne Karl – Karl lider af en progressiv hjernesygdom, som giver store nedbrud i hjernen. Det har bl.a. medført, at Karl er multihandicappet, uden sprog, har nedsat syn og kan stort set ikke bevæge sig. Som om dette ikke var udfordringer nok for Karl, så lider han også af ekstrem svær epilepsi og dystoni. Anfaldene kommer flere gange om dagen og giver kraftige smertefulde muskelspændinger i hele kroppen.
Karl kan grundet sit nedsatte syn og den svære epilepsi ikke se fjernsyn med familien, men han elsker musik. Musik giver ham ro og mulighed for at drømme sig væk fra de mange indlæggelser der har fyldt hans liv.
 
Derfor drømte Karl om en musik-sansemadras.
 
Karl og familie for nylig holdt indvielsesfest af musiksækkestolen 🤩🎉
 
Mor skriver til os : ”Karl er så glad! for den musik sækkestol han har fået af Make-A-Wish Danmark. Da det hurtigt bliver meget smertefuldt for Karl at sidde i kørestolen, ligger han meget ned hver dag. Han plejer at være meget i sengen, men nu kan han også ligge blødt og behageligt og mærke musikken i hele kroppen fra højtalerne inde i sækkestolen. Det er fantastisk!!
Han kan bruge den både når han ikke er på toppen og der skal slappes af til rolig musik og når der skal høres dansenumre og holdes fest. Den er endda stor nok til at hans små søskende – tvillingerne Liv og Olav kan være med på den. De synes også den er rigtig god og det betyder, at Karl også så kan have det sjovt sammen med sine søskende.”
 
Kære Karl – stort tillykke med din sækkestol, vi håber, at du får rigtig mange dejlige timer med den ( både med og uden dine søskende 😉 ).
                                   
Del gerne dette indlæg