Olivia strålede af lykke….

Skønne Olivia på 7 år fik i sommeren 2021 overrakt sit ønske om en tur på ridelejr, et ophold som det seje AU Cykelteam 2021 samlede ind til.

Nu har Olivia været afsted, og når mor Vivi skriver denne fine besked, er det slet ikke nødvendigt for os, at fortælle om ønsket….

 

”Kære Seje AU Cykelteam 2021, Make-A-Wish Danmark og alle Jer, der har doneret,

Af hjertet tak for jeres støtte, hjælp og indsats, som gjorde at Olivia, storesøster Felicity og mor Vivi kunne komme på 5 dages terapi-heste-ophold på Møn hos Marianne Florman, Vejen til hestens hjerte v/Marianne Florman.

Det var 5 fantastiske dage spækket med masser af hygge, nærvær, naturoplevelser, heste, hund, lækker mad og Mariannes magi. Begge piger strålende hver dag – dét var lykken. Kroppen har drillet Olivia på det seneste, men ikke én eneste morgen var hun for træt til at suse ud til hestene og sige “God mooorgen”

Af hjertet tak, for dét var præcis, hvad vi alle havde brug for efter mere end 2 års behandling for akut lymfatisk leukæmi (ALL).

Den 8. maj 2022 var behandlingen færdig og nu går Olivia ‘blot’ til kontrol (de næste 5 år). Alt tyder 7-9-13 på at vi er kommet godt gennem forløbet Af hjertet tak for Jer

De bedste hilsner fra en glad familie

Olivia, Felicity og Vivi ”

 

Kære Olivia – vi er så glade for at høre, at du har haft en dejlig tur!

 

   

Del gerne dette indlæg