Bliv ønskerytter

Overvejer du at blive Ønskerytter i 2019? Så send en mail til info@makeawish.dk.

Vores cykelhold ”Team Make-A-Wish” blev startet i 2017 med et hold kørende ud fra Hørsholm. I 2018 udvidede vi holdet med et ”Europa hold” – der var så populært, at det pt. er lukket for tilmelding.

Hvis du drømmer om at køre som Ønskerytter på Team Make-A-Wish, så kontakt os på info@makeawish.dk. Er interessen tilstrækkelig stor i et område, starter vi nemlig et hold mere.

Cykling er en holdsport. Det er et projekt, man er sammen om. Så ud over at du kommer i god fysisk form, så får du også lært en masse nye mennesker at kende. Der vil være masser af tid til socialt samvær om et fælles projekt – et projekt med mening.

SOM ØNSKERYTTER OG MEDLEM AF TEAM MAKE-A-WISH FÅR DU:
• 1 sæt Ønskerytter tøj (kort cykelbuks, kortærmet cykelbluse og langærmet cykelbluse)
• Medlemskab af Make-A-Wish Danmark for 2019 (værdi 300 kr.)
• 15% rabat på køb hos Ritter Cykler, Lyngby Storcenter
• Mulighed for at deltage i løb i Danmark startgebyr er ikke inkl.)

HVAD KOSTER DET?
Som Ønskerytter på Team Make-A-Wish betaler du for deltagelse som Ønskerytter i Team Make-A-Wish, hvoraf 300 kr. er et medlemskontingent i Make-A-Wish Danmark. Betalingen opkræves i forbindelse med din tilmelding.
Prisen er 1.550 kr. – og inkluderer ikke deltagergebyret til de enkelte cykelløb.

HVORDAN KAN DU HJÆLPE MED AT INDSAMLE PENGE?
Det er ikke et krav, at vores Ønskeryttere skal indsamle et beløb, men du kan gøre meget for at hjælpe Team Make-A-Wish med at opfylde målet om at indsamle 150.000 kr. til Make-A-Wish Danmark i 2019.

Du kan aktivere dit netværk, arbejdsplads, venner og familie til at støtte dig – eksempelvis ved at oprette en egenindsamling på Make-A-Wish Danmarks side på BetterNow: Betternow projects.

Du kan også hjælpe til med at finde sponsorer, der kan donere kontantbeløb, produkter eller ydelser til cykelholdet.

TEAM ØNSKESERVICE
Hører du ikke til blandt det cyklende folk, så kan du være med alligevel. Måske er du mest til det sociale element og ikke så meget til cyklen. Du er praktisk anlagt og har måske også erfaring med at reparere cykler mv. Du kan så i stedet støtte formålet ved at stille op til at hjælpe med alle de praktiske ting som en frivillig arbejdskraft. Lad servicegenet komme frem og nyd godt af dine teamkammeraters anerkendelse, når du hjælper med at have drikkevarer klar til teamet efter cykelløbene, ved måske at kunne reparere cykler, som træner, som massør eller fysioterapeut, til at hente sandwich, bage en kage og meget andet. Du vil blive en særdeles populær person på teamet. Det koster ikke noget at være på Team Ønskeservice.

Vil du være med på Team Ønskeservice? Så kontakt os på info@makeawish.dk