På stuegang med den sejeste gamer laptop….

Første gang vores dreamteam mødte 14-årige Noah, var Noah godt klar over, at han skulle opereres og derefter indlægges i flere dage.
Den største drøm var derfor en bærbar gamer computer. På denne måde ville han have mulighed for ”at være sammen med” med sine kammerater, både i spil og med videoopkald under indlæggelsen.
Et samvær som Noah har savnet enormt meget de sidste måneder, da han grundet behandlingen har været totalt afskåret fra sine kammerater.
Så selvfølgelig skulle Noah have en gamer bærbar !!
Noah skal være indlagt hele påsken, men vores fantastiske dreamteam Nanna og Trine kunne i søndags give Noah Håb, Styrke og (især) Glæde dagen før den store operation.
Med en super fed gamer pc under armen, tog Trine nemlig turen fra Jylland til København for at overraske Noah, der også selv er fra Jylland.
”Det var den mest rørende overrækkelse jeg har været med til” siger Trine, ”Noah er mega sej, modig og stærk. Han formår at bevare en ukuelig optimisme og håb, selvom forløbet er og har været virkelig hårdt!”
Vi har efterfølgende fået at vide, at operationen gik så godt, at Noah fik lov at tage sin nye pc med på intensiv…..
Noahs forældre skriver bl.a. ”Vi er meget taknemmelige for, at I har opfyldt Noahs ønske. Det gør tiden lettere på alle måder.
TAK 🙏🏻
Kære Noah – vi ønsker dig rigtig god og hurtig bedring efter operationen – vi håber, at din nye pc gør tiden på hospitalet knap så træls.
En KÆMPE tak til de ansatte hos Dell Technologies , som privat har doneret til denne pc.
Noah blev i vinteren 2021 diagnosticeret med en tumor i leveren – med spredning til andre organer. Noah blev dengang akut indlagt, og har siden da været igennem et intenst behandlingsforløb.
Del gerne dette indlæg