PLUS Partnere

København Håndbold er hele Hovedstadsområdets håndboldhold. Gennem håndboldoplevelser og events på flere destinationer i København vil København Håndbold være et flagskib for at løfte håndbold som idræt. København Håndbold træner til dagligt i Frederiksberg Hallerne, hvor også tigrenes hjemmekampe spilles.


Pack Tech A/S som har grundlagt Ocean Waste Plastic (OWP)-konceptet, har - grundet deres store succes med at fjerne plastik fra havet og fra floder i Indonesien – doneret et historisk flot beløb til Make-A-Wish, som vil kunne opfylde en masse helt fantastiske ønsker for Ønskebørnene. Plastik i havet og floder er en af de største miljømæssige bekymringer. Derfor har Pack Tech A/S gennem OWP-konceptet forpligtet sig til at tage ansvar og gøre en forskel for miljøet.
Som Danmarks største platform til digitale ønskelister og med mere end 1 million danske brugere, opfylder Ønskeskyen hver dag et utal af forskellige ønsker. ”Det at være med til at opfylde ønsker og formidle Make-A-Wish Danmarks godtgørende arbejde for børn med livstruende sygdomme, er noget som jeg personligt vægter utroligt højt. At opfylde ønsker er det Ønskeskyen gør, hvorfor vi ser en stor ære i at være med til at gøre en forskel og skabe glæde for børn, som ellers har det svært.” Trine Rønsbøl – Strategi- og Marketingdirektør hos Ønskeskyen. Sammen med Make-A-Wish Danmark ser vi frem til også at være med til, at opfylde ønsker for livstruende syge børn og sætte fokus på organisationens godtgørende arbejde i Danmark.

Partnere

Buy Aid støtter Make-A-Wish Danmark gennem salget af udvalgte kontorartikler fra deres webshop med Make-A-Wish Danmarks logo på. Buy Aid tilbyder virksomheder at købe ”need to have ” produkter, som man alligevel står og skal købe ind. Men køber man dem hos Buy Aid, er man garanteret at der doneres til et godgørende formål. Det er en så enkel og ligefrem tanke, at man fristes til at spørge; ”Hvad skulle afholde mig fra at gøre det?”. Vi kalder dette coorporate fundraising.
I CG Jensen har vi altid haft som mål at skabe for andre. Og gøre det så godt, at vores kunder står tilbage med et produkt af højeste kvalitet – og til tiden. Det betyder, at vi i dag kan se tilbage på mange værdifulde aftryk – både på land og til vands. I CG Jensen har vi en af landets største egenproduktioner. Det betyder, at vi udfører størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk.
Comwell støtter Make-A-Wish Danmark med ophold til ønskebørn og deres familier i de dejlige Comwell hoteller over hele landet. Comwell er en hotelkæde bestående af 14 hoteller i Danmark og to i Sverige. Derudover driver vi Comwell Conference Center Copenhagen og venuestederne Centralværkstedet og Smedien midt i Aarhus. Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.
CoolStuff.dk støtter Make-A-Wish Danmark ved at sponsorere gadgets mv. til at opfylde drømme for vores Ønskebørn. CoolStuff.dk er nordens største online gadgetshop, her findes de nyeste, sjoveste, skøreste og mest innovative ting på markedet! Omelet maskiner, popcorn maskiner, badebaljer til voksne, nakkemassage apparater, kropspuder – alt hvad du kunne ønske dig finder du her! Her kan du også finde gaven til mor, far, broderen der aldrig ønsker sig noget, og søsteren der har alt!
Damgaard Christensen Consulting støtter Make-A-Wish Danmark ved at have købt en erhvervssponsorpakke. Damgaard Christensen Consulting tilbyder konsulentydelser indenfor alle områder relateret til en organisations evne til at eksekvere: Projekt eksekvering, forandringsledelse, samt realisering af en defineret strategi. Damgaard Christensen Consulting ved hvilken forskel en stor oplevelse kan gøre, og hvordan livet sættes i perspektiv, når man oplever de ting man drømmer om.
Europæiske ERV støtter Make-A-Wish Danmark ved at give favorable priser på rejse- og afbudsforsikringer til vores rejseønsker. En tryg rejse starter med en god rejseforsikring. Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Europæiske ERV har næsten 100 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Europæiske ERV er specialister i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude – uanset hvor i verden du befinder dig.
REN GLÆDE - RENE PRODUKTER Hos Filupa hylder vi altid det ægte fremfor det perfekte og skaber produkter til rigtige mennesker fremfor kunder. Vi er vilde med personlig, tæt kontakt og stræber altid efter at yde den bedste service. Vi tror på, at skønhedspleje skal gøre dig glad og i godt humør. Vores produkter til hele familien giver derfor både næring til din krop og dit sind. Alle vores produkter er skabt på de bedste, rene ingredienser og ren passion. Derfor kan du altid have god samvittighed, når du anvender Filupas produkter på dig selv og dine kære.
Forskel er et velgørende energiselskab, der bygger på idéen om at implementere velgørenhed i et alment el-forbrug – uden ekstra omkostning for brugerne. Du kan derfor støtte Make-A-Wish gennem din el-regning. Forskel har tre drømme og missioner; De vil gøre velgørenhed til en forankret del af danskernes almene forbrug, de vil være med til at øge den grønne omstilling, og de vil gøre det nemt og overskueligt at være el-kunde i Danmark. Vi håber du vil bruge din energi på at gøre en forskel for Make-A-Wish Danmark”
KL & Partners er et specialiseret konsulenthus, der hjælper små og store virksomheder med at føre deres forretningsplaner ud i livet. Det gør vi gennem: • Funding – med fokus på offentlige fonde, puljer og programmer i Danmark og EU • Offentlige udbud – med fokus på at optimere udbudsskrivning og vinderchancer • Forretningsudvikling – med fokus på at matche projekt med finansieringstilskud Ultimativt går vi altid efter at skabe resultater for vores kunder, og netop derfor spiller funding en stor rolle i vores rådgivning. Med finansieringstilskud bliver det lettere at få luft under vingerne, og der er kortere fra tanke til handling.
K Weis A/S er en midtjysk entreprenør virksomhed med beliggenhed på Tjelevej 46, 7400 Herning. Virksomheden har eksisteret siden primo 2019 med indehaver Knud Weis i spidsen. Knud Weis har et indgående kendskab til byggebranchen og har arbejdet med håndværksfagene i mange år. Derudover har virksomheden sin egen murerafdeling Hansen og Vedel A/S som også er placeret i Herning på Hedelandsvej 37, 7400 Herning. Hvis du mangler en seriøs og professionel entreprenør eller samarbejdspartner der har indgående kendskab til branchen, kan du med fordel kontakte os hos K Weis A/S, eller vores murerafdeling Hansen & Vedel A/S. Hos os varetager vi både mindre projekter samt længerevarende opgaver i byggerier.
NLC støtter Make-A-Wish Danmark ved at have købt en erhvervssponsorpakke. NLC er agent i Norden og Benelux for globale licenser som Warner Bros., Mattel, HIT Entertainment, JoyPixels, samt store Europæiske sport brands incl. Tour de France. NLCs dedikerede medarbejdere udvikler og optimerer brands igennem lokale, regionale og globale partnerskaber fra deres hovedkvarter i København, samt salgskontor i Amsterdam.
Marienlyst Strandhotel er Danmarks mest spændende strandhotel. Her bliver I en del af en unik historie, der strækker sig helt tilbage til 1861 med kongelige stamgæster, løssluppen stemning og stilfuld forkælelse ved vandet. Men på mange måder er historien faktisk kun lige begyndt. Marienlyst Strandhotel er noget ganske særligt. Det er romantik og afslapning i første række til havet. Det er godt selskab, fede livekoncerter, private fester og nordsjællandsk overskud. Det er en enestående strandspa og store madoplevelser serveret med nærvær og charme.
MOESGAARD MEAT er et so-slagteri som tilbyder den danske svineproducent:
• Konkurrencedygtige priser på søer • Fleksibel afhentning • Personlig betjening • Høj dyrevelfærd ved kort transporttid
NEP Danmark A/S er teknikleverandør til den danske medie- og tvbranche. Vi leverer teknik og know-how i særklasse. Vi sørger for, at tv-selskabernes indhold bliver produceret bedst muligt, enten det er på OB-vogn, i tv-studier, med Fly-Away-kit eller lejet udstyr hos NEP Rental. Gennem mere end 30 år har NEP leveret tekniske løsninger af højeste kvalitet til nogle af Danmarks og også verdens mest prestigefyldte begivenheder, herunder VM i håndbold i Japan, 3F Superliga hvor NEP også har udviklet det nye VAR system. I vores studier har vi produceret alle de største shows som Hvem vil være millionær, Løvens hule, E-Superligaen og alle sæsoner af Vild med dans. Vi har sendt vores Fly-Away-kit rundt i verden for at producere blandt andet Ex on the beach og Triunfo. På baserne i Jenagade og Vermundsgade holder NEP Rental alle produktioner i gang med vores brede udvalg af tv-pakker og ekspertviden. Som en del NEPs verdensomspændende netværk har vi alle ressourcer og eksperter lige ved hånden. Derfor kan du tænke stort sammen med os: Anywhere, anytime, on any platform!


Odendo er en auktionsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion, og samtidig støtte Make-a-wish med 5 % af salgsprisen på de auktioner du vinder. Der udløber dagligt 100-vis af spændende auktioner.Plesner støtter Make-A-Wish Danmark ved juridiske spørgsmål og ved at identificere relevante fonde og legater der kan søges til Make-A-Wish Danmarks arbejde. Plesner arbejder dedikeret på at være ubestridt markedsleder og det foretrukne valg for de mest krævende klienter, når deres væsentlige aktiver er i spil, og de har brug for rådgivning særligt i forbindelse med større transaktioner, strategisk-juridiske problemstillinger og kompleks konfliktløsning.
Webhosting og service du kan regne med
Powerhosting leverer webhosting i højt kvalitet til kræsne virksomheder og private.
• Hurtig og kompetent kundeservice
• Hosting med telefonsupport

Powerhosting støtter Make-A-Wish Danmark ved igennem flere år at hoste og servicere hjemmesiden uden beregning.


Q-Park er et af Europas førende, private parkeringsselskaber. Q-Park forbedrer infrastrukturen i de større danske byer med centrale parkeringsmuligheder. Vi sikrer P-pladser dér, hvor behovet er – ved boliger, arbejdspladser, butikker og oplevelser. På den måde hjælper vi med at indrette byerne, så der er plads til mennesker og liv, mens vi alle sammen kan komme effektivt fra A til B. Mængden af biler især i byerne er en samfundsmæssig udfordring, som den offentlige sektor ikke kan løse alene. Derfor er mange af vores parkeringsanlæg udviklet i samarbejde med kommuner og offentlige myndigheder. Vi driver centralt placerede P-huse af høj kvalitet i bygninger, som passer til byen og ofte ligger tæt på offentlig transport.
Randsborg A/S beskæftiger sig bl.a. med udvikling af ejendomme
Sand Spedition A/S blev etableret i Herning 2003. Da DSV flyttede sine aktiviteter til Horsens besluttede Ingvard Sand at starte egen virksomhed med stor erfaring, grundig viden om branchen og et godt netværk. Med fra start var speditør Lars Vistisen og nogle lokale investorer! Det er siden gået stærkt og vi er i dag ikke blot en, men tre virksomheder med hver sine forretningsområder inden for transportbranchen. Sand Spedition A/S udfører logistikopgaver samt messespedition, sand distribution foretager nationale transporter med dag-dag leveringer i hele Danmark, og som det nyeste skud på stammen er Sand Road Freight A/S kommet til, som en naturlig konsekvens af tilfredse kunders ønsker og vare tager internationale transporter til og fra hele verden! Vi er i markedet med over 25 lastbiler og 50 trailere plus faste kontrakter med en snes vognmænd. Firmaet råder over mere en 80.000m2 lagerplads under tag fordelt på flere lokationer rundt om i Herning.
Tandprotetikeren i Haslev, Køge og Ringsted støtter Make-A-Wish Danmark ved igennem flere år at have købt en erhvervssponsorpakke. Tandprotetikeren er specialister i tandproteser. Tandproteser er deres passion. Tænderne har stor betydning for vores ve og vel. En behandling hos Tandprotetikeren tilbyder højst tænkelig omsorg for patienten samt anvendelsen af markedets bedste materialer. Patienter hos Tandprotetikeren skal have en positiv oplevelse og efterfølgende daglig glæde af deres nye tænder.
Tjarry.dk er en livsstils webshop med møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og sammen har vi indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode formål.


Vitus Guld er Danmarks største guldhandler med det bedste renommé i guld-branchen. Vitus Guld køber og sælger ædelmetaller i alle former, guld, sølv, platin og palladium. I sommeren 2010 åbnede den første afdeling af Vitus Guld, som i dag ligger i Hvidovre. Virksomheden har siden hen ekspanderet og har 4 fysiske afdelinger i Hvidovre, Århus, Odense og Lyngby. Tillid, Ærlighed og konkurrencedygtige priser er vejen til succes. Vi har altid kundernes individuelle behov i centrum og giver vores kunder den bedste personlig service.
København Zoo støtter Make-A-Wish Danmark ved at skabe uforglemmelige oplevelser for de Ønskebørn der drømmer om at komme i Zoo. I Zoologisk Have København kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året.
Ørsted støtter Make-A-Wish Danmark ved igennem flere år at have købt en erhvervssponsorpakke. Ørsted udvikler og implementerer grønne energiløsninger, der reducerer de negative effekter af klimaforandringer. Ørsteds primære forretningsområder er Offshore, Onshore og Markets & Bioenergy. Hvert område bidrager til Ørsteds vision om at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted dækker allerede alle privatkunders årlige strømforbrug med strøm fra egne danske havvindmøller.

Almindelige betingelser for partnerpakker i
Make-A-Wish Danmark

1             GENERELT


1.1        Følgende betingelser gælder for køb af partnerpakker i Make-A-Wish Danmark, hvor intet andet er aftalt.

1.2             Som køber af en partnerpakke hos Make-A-Wish Danmark, accepterer du disse betingelser og at Make-A-Wish Danmark kan ændre disse betingelser uden forudgående varsel. Hvis ikke du ønsker at acceptere sådanne ændringer skal du straks give meddelelse herom, hvorefter samarbejdet vil ophøre.

2                 PARTNERSPONSORATET

2.1             Som Partner må du meget gerne promovere Make-A-Wish Danmark og dette samarbejde, men selve partnerpakken er knyttet til den enkelte virksomhed personligt og kan ikke videreoverdrages eller deles med andre fysiske eller juridiske personer.

2.2             Du, eller ansatte, ledelsesmedlemmer og andre nærtstående til virksomheden må ikke (i) ændre Make-A-Wish Danmarks navn og logo, (ii) overdrage sine rettigheder til anvendelse af Make-A-Wish Danmarks navn og logo i henhold til denne Aftale til tredjemand, (iii) anvende Make-A-Wish Danmarks navn og logo i forbindelse med telemarketing, dørsalg eller lignende og (iv) bruge Make-A-Wish Danmarks navn, logo eller sponsoratet i forbindelse med formuleringer såsom "dødelig sygdom", "døende børn", "et sidste ønske" etc.

2.3             Make-A-Wish Danmark må promovere samarbejdet, så længe aftalen er gældende. Promovering kan for eksempel ske på Make-A-Wish Danmarks hjemmeside, sociale medier og lignende ved anvendelse af virksomhedens navn. Virksomheden giver Make-A-Wish Danmark en eksklusiv, ubegrænset, uigenkaldelig, global og royaltyfri ret til at anvende virksomhedens navn samt enhver promovering offentliggjort af virksomheden på de sociale medier, hvori Make-A-Wish Danmark omtales eller på anden måde promoveres i hele aftaleperioden.

3                 OPSIGELSE OG OPHÆVELSE

3.1             Aftalen om virksomhedspakke er i den aftale periode uopsigelig.

3.2             Make-A-Wish Danmark kan skriftligt ophæve aftalen med øjeblikkelig virkning ved enhver adfærd fra virksomheden, virksomhedens ansatte, ledelse, bestyrelsesmedlemmer eller andre nærtstående til virksomheden, der efter Make-A-Wish Danmarks diskretionære opfattelse medfører risiko for skade på Make-A-Wish Danmarks omdømme og goodwill.

3.3             Såfremt Make-A-Wish Danmark handler i strid med sit formål, er du berettiget til at ophæve aftalen med øjeblikkelig virkning.

4                 LOVVALG OG VÆRNETING

4.1             Aftalen om virksomhedspakkerne er underlagt dansk ret. Såfremt der mellem parterne måtte opstå tvist om forståelsen af nærværende aftale eller omfanget af de rettigheder og pligter, der er tillagt parterne i medfør heraf, afgøres sådanne tvister ved retten i Glostrup i første instans.

Senest opdateret 10. oktober 2021

Make-A-Wish Danmark anvender cookies til at registrerer information om hvordan brugerne anvender vores hjemmeside samt til statistik. Disse informationer anvendes til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og shop. Ved at benytte vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies. Når du besøger makeawish.dk, anvendes ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På makeawish.dk bruger vi cookies så vi kan følge kundernes færden og optimere vores indsats til at få endnu flere kunder ind på hjemmesiden. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk