Rasmus fik en gamer pc

Fantastiske Rasmus på 14 år lider af Galdevejsatresi. Blot 10 uger gammel, blev han opereret første gang. Efterfølgende har Rasmus gennemgået flere operationer, bl.a. en levertransplantation.

Første gang vores dygtige frivillige Emilie og Janne mødte Rasmus var for lidt mere end et år siden, nemlig i februar 2020.

Rasmus´ højeste ønske var en rejse til Alcudia på Mallorca, da han få år forinden, havde været der med sin mor og bror – og ferien havde været fantastisk. Dette ville han rigtig gerne opleve igen.

Vi startede da også med at planlægge en rejse til Mallorca, men pga. Covid-19 måtte vi sætte planlægningen på stand by. Nu var der så gået et år og udsigten til, at der vil gå endnu et år førend vi kan sende Rasmus afsted på en rejse gjorde, at vi kontaktede Rasmus igen, for at høre om han muligvis havde en anden drøm.

Rasmus meldte hurtigt tilbage, at han ønskede sig en Gamer PC.

Da Rasmus allerede havde ventet så længe, blev der omgående fundet en Gamer PC som de frivillige så kunne overrække midt i marts måned.

De ”mødtes” virtuelt med Rasmus´ mor, som fik fat i ham og rakte ham telefonen.

Rasmus blev meget overrasket og glad. Han udbrød ” jamen hej, det er jo jer fra Make-A-Wish, det er længe siden” og ja, det var det jo.

Rasmus fik besked på at gå ind i på moderens soveværelse for der gemte der sig nok en overraskelse. ”uhh det er ligesom jul” udbrød han og på få sekunder stod han i værelset. Foran ham stod der en Gamer PC med lækkert tilbehør, og de frivillige kunne se, at han blev virkelig glad.

Rasmus fortalte, at det var et virkeligt stort ønske, for han var begyndt at spille mere med hans venner. ”Det her er altså bedre end juleaften”, sluttede han af med.

Kort efter fik vi en mail fra hans mor, som skrev at han var blevet så usigelig glad og de nu var i gang med at sætte pc’en op.

 

 

Del gerne dette indlæg