Se hvem der støtter os

Buy Aid støtter Make-A-Wish® Ønskefonden Danmark med 10% af salget af udvalgte kontorartikler fra deres webshop med Make-A-Wish® Ønskefondens logo på.
www.buy-aid.dk

Endnu et flot samarbejde er opstået, i det Make-A-Wish Ønskefonden støttes af Jensens Bøfhus med 5 kr. pr. solgt chokolademousse/sidedish i deres restauranter, der går til at opfylde ønsker.
www.jensens.com

Lalandia støtter Make-A-Wish® Ønskefonden Danmark med ophold og forplejning til ønskebørn og deres familier i de dejlige sommerhuse i Rødby og Billund.
www.lalandia.dk

Comwell støtter Make-A-Wish® Ønskefonden Danmark med ophold til ønskebørn og deres familier i de dejlige Comwell hoteller over hele landet.
www.comwell.dk

Et spændende samarbejde imellem Toms Gruppen A/S og Make-A-Wish Ønskefonden Danmark er startet op ved, at Toms har udviklet en speciel Pingvin-slikpose med det formål at støtte Make-A-Wish Ønskefonden. Posen blev lanceret op til julehandlen 2012 under navnet Pingvin Ønskemix. Den vil kunne findes i mange af landets førende dagligvare butikker. For hver pose der sælges, videregiver Toms ubeskåret Kr. 1,- til Make-A-Wish Ønskefonden.
www.toms.dk

VMware og Vmwares ansatte har i 2012 arrangeret og afholdt en fundraising gallaaften, hvor overskuddet for aftenen salg af borde og af auktionsvarer går til MAWØ. Det gode initiativ og samarbejde gentages i øvrigt i 2013.
www.vmware.com 

Plesner er et af de førende full-service advokatfirmaer i Danmark.
www.plesner.com

CPH digital er et web-bureau fra København, der har designet og udviklet Ønskefondens hjemmeside.

www.cphdigital.dk

Hilton in the Community Foundation is committed to supporting those most in need to have a brighter future.
www.hilton-foundation.org.uk