Giv en donation

Make-A-Wish Ønskefonden er afhængig af frivillige bidrag fra private, foreninger, klubber, loger og erhvervslivet. Vi er altid glade for at modtage bidrag – det være sig engangsbeløb eller aftaler, der løber over flere år.

Vi er utrolig glade for den støtte, som vores arbejde allerede har fået fra mange virksomheder, private og foreninger .

Sådan gør du
Hvis du, din virksomhed eller forening ønsker at støtte Make-A-Wish Ønskefondens arbejde, kan dette gøres på flere måder.

Make-A-Wish Ønskefonden er af Skat – i henhold til ligningslovens § 8A og 12A – godkendt til fritagelse for afgift i forbindelse med gaver, arv, m.v. Dette giver mulighed for, at den enkelte kan opnå fritagelse for skat i henhold til gavereglen.

Oprettelse af gavebreve (løbende ydelser) og arv vil være fritaget for boafgift. Det er klogt at tale med revisor / advokat.
Uanset hvilken af måderne du vælger, vil donationen, hvis ønsket, blive nævnt her på webstedet, når beløbet er 1.000,- kroner og derover.

Hvis du, som leder af en virksomhed, gerne vil vise omverdenen, at I støtter det gode formål, er der mulighed for at indgå aftale om at bruge Make-A-Wish Ønskefondens logo i din virksomheds eget markedsføringsmateriale. På den måde gør du også opmærksom på Ønskefondens eksistens, og støtter os derved endnu engang.

Ring på 86 36 33 31 eller skriv til info@makeawish.dk og hør nærmere. Hvis det drejer sig om virksomhedssponsorater eller samarbejdsmuligheder kontaktes Relations Manager Eva Brøsted på eva@makeawish.dk  eller 92 44 15 30

Skatteregler for: Gaver til velgørende foreninger
Make-A-Wish Ønskefonden kan modtage gaver eller ydelser, hvor du kan få fradrag.

Læs mere her: www.skat.dk – eller i denne pjece Gaver til velgørende foreninger

Se her hvem der er bidragsyder til Make-A-Wish Ønskefonden