Bliv sponsor

Make-A-Wish Ønskefonden samarbejder med større og mindre virksomheder med det formål at opfylde ønsker og skabe positive oplevelser for syge børn.

De fleste sympatiserer helt naturligt med Make-A-Wish Ønskefondens mission, og som virksomhed kan det ydermere være en investering i image, for både forbrugere og medarbejdere bakker op om virksomheder, der udviser social ansvarlighed (CSR).

Derfor er det også vigtigt for Make-A-Wish Ønskefonden, at de virksomheder, som vi samarbejder med, deler vores værdier:

  • Håb, styrke og glæde
  • Omsorg, ærlighed, respekt og optimisme
  • Professionalisme, integritet, seriøsitet
    Som sponsor for Make-A-Wish Ønskefonden kan samarbejdet have forskellig karakter, f.eks.:

Pengedonationer 
Selv små donationer kan gøre en stor forskel. Make-A-Wish Ønskefonden modtager ikke offentlig støtte, og alle vores aktiviteter er derfor finansieret af private medlemmer, virksomheder og fonde.

Serviceydelser og produkter
F.eks. revision, web, advokat, bureau, pc’er, playstation, printere m.v.

Oplevelser
Din virksomhed kan donere en oplevelse til et eller flere syge børn, f.eks. i form af flybilletter, hotelophold, adgang til forlystelser, pc’er m.v.

Frivilligt arbejde
Vores arbejde er baseret på frivillige, og der er altid brug for flere hænder, hoveder og hjerter. Du kan opfordre dine medarbejdere til at udføre frivilligt arbejde for MAWØ i et bestemt antal timer om måneden eller deltage i en event, der samtidig kan fungere som teambuilding i din virksomhed.

Du kan kontakte Relations Manager Eva Brøsted på eva@onskefonden.dk eller tlf. 92 44 15 30

Tilmeld din virksomhed her