Søndag den 21. november blev dagen, hvor Make-A-Wish fik Valdemar på banen!

Valdemar må holde pause fra sit meget aktive sportsliv, efter han i 2020 fik leukæmi. På trods af sygdommen følger han dog flot med i gymnasiet.
Det samme gælder for fodbolden, selvom det nu er fra tribunerne. Valdemar følger både de udenlandske serier og Superligaen. I Superligaen er det FCK, som er favoritholdet.
Valdemar er et meget målrettet ungt menneske, derfor var det helt store ønske en iPad Pro, så undervisningen på gymnasiet kan følges nemmere, når der er ventetider på undersøgelser og behandlinger.
Søndag formiddag ringede vores frivillige Gry og Susanne på hos familien, og en meget glad Valdemar fik sit store ønske om en iPad Pro opfyldt . Men det sluttede ikke her…
Ved sidste besøg var der startet et “battle” mellem Susanne og Valdemar. De er nemlig fan af hvert sit hold – FCK vs. BIF.
Så da ønsket skulle opfyldes, kom også en meget flot Make- A-Wish kage fra Bageren i SuperBrugsen i Slangerup, og en julekugle med BIF-motiv frem.
Det fik grinene frem og endnu en “hvem håner hvem” kamp over kaffekopperne. Håneriet blev dog parkeret, da en ekstra gave fra ”Byens Hold” blev åbnet.
Nemlig et par sponsorbilletter til dagens FCK- kamp. Et par timer senere var Valdemar, far Michael og lillebror Theodor på plads i Parken for at følge favoritholdets kamp mod AGF.
Dagens sidste og måske største overraskelse fandt sted, da event manager fra FCK, Simon Valentin bad Valdemar komme ind på banen.
Hverken Valdemar eller familien havde en anelse om, hvad der var i vente – så da en flot spillertrøje med autografer blev overrakt af Simon, samtidig med, at alle stod og klappede spillerne ind på banen, var der store smil på alles læber.
En smuk og rørende gestus fra Valdemars favorithold.
Vi takker for opmærksomhed, billetter og trøje fra F.C. København
        
                           
                                       
Del gerne dette indlæg