Sponsorer 2018

Hovedsponsorer

DCC Energi

DCC Energi er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private, industri, erhverv og landmænd. Vi forsyner Danmark med energiprodukter som fyringsolie, diesel, smøremidler, træpiller og naturgas. Vi er Danmarks største forhandler af Shell produkter og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark, herunder også Shell brændstofkort til både private og erhverv. Gennem vores samarbejde med Make-A-Wish, er vi glade for at kunne støtte op om arbejdet med at opfylde alvorligt syge børns ønsker.

Wilfa

Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af småelektriske artikler til hjemmet. Wilfa har fokus på design, kvalitet, sikkerhed og innovation. Wilfas vision er at give gode hverdagsoplevelser og levere robuste produkter til hjemmet. Deres kerneværdier er entusiasme, kvalitet og innovation, og de ansatte arbejder kontinuerligt med at designe, udvikle og teste produkter, som kan gøre hverdagen nemmere. For forbrugernes sikkerhed NEMKO-godkender de deres vores produkter, og flere af dem har 5 års garanti.

Stor trøjesponsor

Ritter Cykler

Ritter Cykler forhandler cykler og cykeludstyr og har alt fra mountainbikes til racer og cross, herre, dame, tri, sports, citybikes og ikke mindst børnecykler fra anerkendte kvalitetsmærker. Butikken blev grundlagt i 1977 af cykelrytteren Ole Ritter. I dag drives og ejes butikken af Bent Isaksen, der har over 30 års erfaring i branchen. Medarbejderne står klar til at finde det udstyr eller den cykel, der passer til den enkelte – uanset om det er en mountainbike, racer eller ny hverdagscykel. Køber man en cykel hos Ritter Cykler, kan den afhentes 100% køreklar. Deres professionelle cykelmekanikere sørger for, at cyklen er monteret med lovpligtigt udstyr, som reflekser og ringeklokke, samt at cyklen er gennemsmurt, efterspændt og justeret, så den passer perfekt til dit behov.

Einar Kornerup A/S

Einar Kornerup A/S indgår som entreprenørkoncern i EK-gruppen og er blandt de større husbygningsentreprenører i Danmark. I EK-gruppen indgår tillige ejendomskoncernen, der omfatter investerings- og ejendomsselskaber.

Lille trøjesponsor

Støttesponsor

Støttesponsor