Støt Make-A-Wish Danmark

Hjælp Make-A-Wish Danmark med at opfylde ønsker for børn i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.

Make-A-Wish Danmark har opfyldt ønsker for flere end 1.700 børn siden starten i 1999. Ønskerne kan være alt fra en rejse til en computer, en cykel, et værelses make-over, at være en anden for en dag eller at møde et sportsidol, en skuespiller eller musiker. Make-A-Wish Danmark er afhængig af frivillige bidrag fra private, foreninger, klubber, loger og erhvervslivet. Vi er altid glade for at modtage bidrag – det være sig engangsbeløb eller aftaler, der løber over flere år. Ca. 140 frivillige fordelt over hele landet holder omkostningerne på et absolut minimum. Vi er medlem af ISOBRO, den danske brancheorganisation for humanitære organisationer. Make-A-Wish Danmark har til dato altid og udelukkende fået positiv omtale i medierne. Vi er utrolig glade for den støtte, som vores arbejde allerede har fået fra mange virksomheder, private og foreninger .

Sådan gør du

Hvis du, din virksomhed eller forening ønsker at støtte Make-A-Wish Danmarks arbejde, kan I gøre det på flere måder. Make-A-Wish Danmark er af SKAT – i henhold til ligningslovens § 8A og 12A – godkendt til fritagelse for afgift i forbindelse med gaver, arv, m.v. Dette giver mulighed for, at den enkelte kan opnå fritagelse for skat i henhold til gavereglen. Oprettelse af gavebreve (løbende ydelser) og arv vil være fritaget for boafgift. Det er klogt at tale med revisor / advokat. Uanset hvilken af måderne du vælger, vil donationen, hvis ønsket, blive nævnt her på hjemmesiden, når beløbet er 1.000,- kroner og derover.

Hvis du, som leder af en virksomhed, gerne vil vise omverdenen, at I støtter det gode formål, er der mulighed for at indgå aftale om at bruge Make-A-Wish Danmarks logo i din virksomheds eget markedsføringsmateriale. På den måde gør du også opmærksom på Make-A-Wish Danmarks eksistens, og støtter os derved endnu engang.

Skatteregler for gaver til velgørende foreninger

Make-A-Wish Danmark kan modtage gaver eller ydelser, hvor du kan få fradrag.

Skattefradrag

Både privatpersoner og virksomheder kan opnå skattefradrag for gave til Make-A-Wish Danmark for beløb fra 1 kr.

For private

Husk at du skal opgive dit CPR-nummer til os, for at få fradragsret som privatperson. Læs mere her: www.skat.dk – eller i denne pjece Gaver til velgørende foreninger. Ring på 8636 3331 eller skriv til info@makeawish.dk og hør nærmere.

Støt os