Ud på bølgen blå…

Mette drømte om at få sine veninder med på ”en luksustur på havet”.

Mette blev diagnosticeret med kræfttypen Ewing Sarkom i december 2019. Mette har været igennem længerevarende kemoforløb, stråleforløb og fire operationer.

 

Søde Mette er en glad pige med mod på livet, som så småt er ved at være tilbage til et normalt liv efter et langt kræftforløb. Hun har virkelig savnet sine veninder – først under behandlingsforløbet og siden hen under sidste års corona-nedlukning.”

Mette drømte om at lave noget helt fantastisk med veninderne. Hun ville gerne have dem med ud på ” en luksustur på havet”.

Vi fik kontakt til Troels Nissen, som gerne ville hjælpe os med at opfylde Mette store drøm.

Troels ville meget gerne give pigerne en sejlads i sin fine båd, og Mettes mor sørgede for at købe ind til en lækker picnic til pigerne. I slutningen af august var Mette og veninderne så af sted – vi har fået en masse dejlige billeder og denne hilsen:

”Mette var afsted med 3 veninder, de havde en rigtig skøn dag på vandet med kaptajn Troels. Båden var superlækker, og turen overgik alle Mettes forventninger. Pigerne havde en fantastisk oplevelse, de følte sig meget privilegerede. Det er helt sikkert en dag, hun vil mindes med glæde!!

Tusind tak for at opfylde Mettes drøm.”

 

Kære Mette – tusinde tak for de dejlige billeder

Tusind tak til Troels Nissen for at hjælpe os med at opfylde Mettes drøm.

 

Del gerne dette indlæg