Giv et bidrag

Vælger du at støtte os med et bidrag, hjælper du med at opfylde ønsker for børn og unge med alvorlige sygdomme. Sammen skaber vi et magisk øjeblik, der drysser lidt stjernestøv i en hverdag præget af sygdom og hårde behandlingsforløb for de børn, unge og familier, som har allermest brug 
for det.

Fra

100 kr.

kr.

Information

Vælger du at støtte os med et bidrag, hjælper du med at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme. Sammen skaber vi et afbræk i en hverdag præget af sygdom og hårde behandlingsforløb for de børn, unge og familier, som har allermest brug for det.

Hvis du vil give et beløb som ikke kan vælges her på siden er du velkommen til at bruge mobilepay nummer 542000 eller overføre til vores konto i SydBank : 6060 0007500000

Hvis du vil give et fast årligt/månedligt bidrag skal vi bede dig om at kontakte os på mail : info@makeawish.dk

Du kan få skattefradrag
Både privatpersoner og virksomheder kan opnå skattefradrag for gave til Make-A-Wish Danmark for beløb fra 1 kr. Husk at du som privatperson skal opgive dit CPR-nummer til os, for at få fradragsretten – så indberetter vi din donation til SKAT.

Vil du vide mere om dine rettigheder og vores databehandling, så kan du læse vores Persondatapolitik for medlemmer, bidragsydere og sponsorer.